Home > SINGLONCERTS > Concert del grup Alens als Singloncerts
13 mar

Concert del grup Alens als Singloncerts

Publicat per
Alens oferiran un concert especial i amb un format de quartet fins ara inèdit a Es Singló de Binissalem.

La música que Alens té publicada al seu bandcamp demostra que l’exigència de Toni Verd en crear cançons exquisides és un aspecte totalment assolit. A més de la seva veu i guitarra, les seves composicions compten amb violoncel, violí, harmònica i percussions. L’enregistrament de les quatre cançons intimistes del treball “Alens” es varen dur a terme a principis del 2013 a Son Terrassa, Orient. Als crèdits, a més de Toni Verd, surten Kiko Barrenengoa (violí i veus), que també va ser membre de Los Crudos amb Toni Verd i que després ha pres part de molts més projectes, com ara Freidura, Fameliars, Neotokyo o Oliva Trencada, Elisabetta Monacelli (violoncel) i Víctor Mardaras (percussions).

La seva interpretació en viu ha estat en poques ocasions puntuals, per la qual cosa estan preparant una actuació especial i amb un format de quartet fins ara inèdit per al públic que vagi el dijous 20 de març de 2014 a Es Singló, on oferiran un concert amb entrada gratuïta a partir de les 22:15h, formant part de la programació del cicle Singloncerts. Abans, podràs sopar-hi de tapes, pintxos i els clàssics Ous Yeah! a 1 euro cada un.

SINGLONCERTS, cicle de tapes i concerts organitzat per Es Singló Restaurant i comissariat per Anem de Concerts, ha ofert les actuacions de The Last Dandies,Muntaner DuoThe PrussiansOliva TrencadaLos VolcanosDonallopPetit el 2012, continuant el 2013 amb Miquel SerraRec_OnTomeu Quetgles Trio.Saxophobia Funk ProjectMisery StringsSon & The Holy GhostsDoctor Martín ClavoOliva TrencadaLost Fills, Roig!, Black Cats i The Marzipan Man, Escorpio i, a partir del 2014, Ceremoney, Jordi Maranges Trio i Eek.

 

Categories: SINGLONCERTS
  1. març 21st, 2014 at 11:00 | #1

    Setlist del concert que Alens varen oferir al cicle Singloncerts el dijous 20mar14, en què envoltaren la seva atomsfera personal i intimista mitjançant música tocada amb guitarres elèctrices, acústiques, violí, violoncel i percussions, amb la veu de Toni Verd de la qual fluïen les lletres de les seves cançons.

    Setlist concert Alens 20mar14

  2. març 21st, 2014 at 11:05 | #2
  1. No trackbacks yet.
*

Current day month ye@r *

Ús de cookies

Anem de Concerts utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clicki l'enllaç per a major informació. plugin cookies