Home > SINGLONCERTS > Concert de The Marzipan Man als SINGLONCERTS
17 nov

Concert de The Marzipan Man als SINGLONCERTS

Publicat per
Jordi Herrera presentarà en capítols la tercera part de la trilogia ensucrada iniciada amb “The Marzipan Man Stories” i “The Marzipan Man Adventures”, en un concert acompanyat de projeccions i vídeos.

La continuació de “The Marzipan Man Stories” i “The Marzipan Man Adventures” està sent treballada per l’home de massapà des de la seva llar, davall les arrels d’un arbre al bosc de Salisbury, d’on quasi mai surt. En aquest tercer disc ens contarà com The Marzipan Man surt del planeta. Amb “The Marzipan Man 3″ es tancarà la trilogia ensucrada encetada amb els anteriors i Jordi Herrera, el mèdium o titella utilitzat pel Marzipan Man per a interpretar les seves cançons, està centrat en presentar-lo en capítols. En el seu bandcamp hi pots trobar el primer capítol que inclou; Els somnis (d’en Miquel), Back on the chain gang, Per què?/Sheena is a punk rocker i Que vénen els monos.

Dins la programació del cicle SINGLONCERTS, en Jordi (Satellites, The Last Dandies, Jose Domingo, etc…) interpretarà seriosament i en alguns casos teatralment un set llarg en format one-man-band, tocant guitarra acústica, guitarra elèctrica, pedals, caixa de ritmes i teclats. Serà un concert de folk internacional i electrònica de ficció acompanyat de projeccions i vídeos, en el qual també hi podrem escoltar temes dels dos primers discs, algunes estrenes del futur disc “The Marzipan Man 3” i qualcuna versió de Bob Dylan, Mazzy Star, The Pretenders…

A més de treballar amb aquest disc, al mateix temps, The Marzipan Man (www) està composant temes per a altres dos discs: un de versions i un de català per a nins.

El dijous 28 de novembre de 2013 a les 22:15h i amb entrada gratuïta, pots veure el seu concert a Es Singló Restaurant de Binissalem. Abans podràs sopar de pintxos, tapes i els famosos Ous Yeah!

SINGLONCERTS, cicle de tapes i concerts organitzat per Es Singló Restaurant i comissariat per Anem de concerts, ha ofert les actuacions de The Last Dandies,Muntaner DuoThe PrussiansOliva TrencadaLos VolcanosDonallopPetit el 2012, continuant enguany amb Miquel SerraRec_OnTomeu Quetgles Trio.Saxophobia Funk ProjectMisery StringsSon & The Holy GhostsDoctor Martín ClavoOliva TrencadaLost Fills, Roig! i Black Cats.

 

 

Categories: SINGLONCERTS
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
*

Current day month ye@r *

Ús de cookies

Anem de Concerts utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clicki l'enllaç per a major informació. plugin cookies