Home > SINGLONCERTS > Concert de Jordi Maranges Trio als Singloncerts
04 feb

Concert de Jordi Maranges Trio als Singloncerts

Publicat per
Jordi Maranges està actualment enregistrant un nou single que conté dues cançons amb textures més atmosfèriques que els anteriors treballs.

La trajectòria musical de Jordi Maranges va iniciar-se el 1998 amb El Diablo en el Ojo, banda amb la qual fent un rock pantanós, ambients cinematogràfics i orquestracions barroques, varen publicar “Nit” amb el segell Primeros Pasitos, amb el qual varen participar als festivals FIB 2000, Mercat de la Música i Isladencanta. El segon àlbum va publicar-se el 2002 amb el nom “Diablomar”, també amb Primeros Pasitos. Varen participar novament al FIB 2002 i al Bam. Un cop tancada aquesta etapa, Maranges va instal·lar-se a Barcelona enllestint un nou projecte junt amb el pianista Marc Melià. Es tracta del grup El Piano Ardiendo, que combinava elements del cabaret, el teatre expressionista i el pop creant un so molt personal.

Després de passar una etapa per Berlín, on va descobrir l’artista de cabaret Cora Frost, va retornar a la Ciutat Comtal i publicar el seu primer àlbum en solitari. “El Baile de los Cangrejos” (Manlay Recording, 2011) va rebre bones crítiques per part de RNE3, Mondosonoro, Vanidad, Tendencias Magazine… La cançó Miss Dilemas va servir de sintonia d’un programa de la 2 de Televisió Espanyola.

En el 2012 va presentar l’EP “Circo del Amor”, coincidint amb el retorn a la seva Mallorca natal. En aquest treball hi trobam sons més ballables.

Actualment, Jordi Maranges Trio, estan enregistrant un nou single als estudis Palam. Es titularà “Tierno Verano de la Anarquía” i comprendrà dues cançons de textures atmosfèriques i obscures que, a diferència dels seus anterior treballs “El Baile de los Cangrejos”(2011) i “Circo del Amor”(2012), s’apropa més al rock i folk psicodèlic.

En aquest concert a Es Singló de Binissalem el dijous 13 de febrer de 2014 a les 22:15h (amb entrada gratuïta), Jordi Maranges a la guitarra i veus, Andrés Buele al contrabaix i Toni Gelabert a la bateria, ens presentaran aquestes noves cançons i les dels anteriors discs, amb les quals ens volen submergir en el seu univers de cabaret, pop melodramàtic i folk psicodèlic.

Esdeveniment facebook

 

SINGLONCERTS, cicle de tapes i concerts organitzat per Es Singló Restaurant i comissariat per Anem de Concerts, ha ofert les actuacions de The Last Dandies,Muntaner DuoThe PrussiansOliva TrencadaLos VolcanosDonallopPetit el 2012, continuant el 2013 amb Miquel SerraRec_OnTomeu Quetgles Trio.Saxophobia Funk ProjectMisery StringsSon & The Holy GhostsDoctor Martín ClavoOliva TrencadaLost Fills, Roig!, Black Cats i The Marzipan Man, Escorpio i, a partir del 2014, Ceremoney.

 

Categories: SINGLONCERTS
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
*

Current day month ye@r *

Ús de cookies

Anem de Concerts utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clicki l'enllaç per a major informació. plugin cookies