Home > Notícies Musicals, Sobre Concerts > Concert de León Benavente a Es Gremi a la presentació del festival Contempopránea
21 abr

Concert de León Benavente a Es Gremi a la presentació del festival Contempopránea

Publicat per
A més dels concerts de Furioso i León Benavente i de les sessions de Dj Hiperespacio, Sr. Anderson i Maiki Walsh, es sortejaran abonaments per al festival Contempopránea.
Anem de Concerts sorteja 2 entrades individuals

León Benavente és un dels grups més ressenyats en els darrers mesos, des de que va publicar el seu disc homònim a finals del 2013. Ve a ser un projecte paral·lel dels seus components, que provenen d’altres bandes nacionals, com ara Edu Baos (Tachenko), César Verdú (Schwarz) i Luís Rodríguez i Abraham Boba (ambdós membres de la banda de Nacho Vegas), en el qual pareix que tenen més repercussió que no en els seus grups inicials. En la seva música podem trobar un recull del millor que han fet altres grups de l’escena nacional, com ara Chucho, Ornamento y Delito i El Columpio Asesino. De fet, a la cançó Ser Brigada tenen la col·laboració de Cristina Martínez, de l’esmentada banda pamplonesa. També tenen una altra col·laboració femenina amb Irantzu Valencia (La Buena Vida) a la cançó La Gran Desilusión.

 

Sense que es tracti d’un acudit, sinó d’un projecte serio en el qual viatgen un de Vigo, un d’Oviedo, un de Múrcia i un altre de Saragossa, situen el nom de la banda en un punt entre León i Benavente i el seu destí apunta a voler canviar alguna cosa de l’Espanya actual, ja que si no és així, tal com canten a Década, tot s’anirà a la merda.

Línies de baix intenses i obscures combinades amb teclats, fan que la música de León Benavente agafi un caire after punk com el dels finals dels 80’s, complementat amb sons més actuals. La bona acollida del seu disc i el nou EP “Todos Contra Todos”, es fa palès amb l’oferta per a actuar a alguns festivals importants del territori nacional.

Com a bon premi, León Benavente tendran l’oportunitat d’oferir un concert al Parc del Fòrum, el divendres del Primavera Sound. Per altra banda, com a grup que canta en castellà, entra dins el perfil dels tipus de bandes més demandades pel públic nacional actual, sobretot pel que acudeix a festivals estiuencs, per la qual cosa estaran en el cartell del Low Cost, del Sonorama i del Contempopránea d’Alburquerque.

Presentació oficial Festival Contempopránea

I en relació a aquest festival, que es celebrarà els dies 25 i 26 de juliol a l’esmentada localitat, però també els 6 i 7 de juny a Alcazaba de Badajoz, s’ha organitzat la festa de presentació oficial a Es Gremi el divendres 25 d’abril. S’obrirà a la Sala 1 amb el concert del grup local Furioso, seguit pel de León Benavente i, posteriorment, la Sala 2 acollirà l’espectacle Nos Hacemos un trio?, en el qual posaran música Maiki Walsh, Sr. Anderson i Dj Hiperespacio. Per cert, aquest darrer va fer una sessió antològica, per al meu gust, després del darrer concert de Dorian a Palma. A més, els assistents podran participar en el sorteig d’abonaments per al Festival Contempopránea.

El Gran Salto (Primeros Pasitos) i Es Gremi presenten:

Concert de LEÓN BENAVENTE i FURIOSO + FESTA PRESENTACIÓ CONTEMPOPRÁNEA

Divendres 25 d’abril de 2014

Es Gremi, Palma de Mallorca

Sala 1

22h: Obertura portes

22:30h: Furioso

23:30h: León Benavente

Sala 2

1h: Nos Hacemos un trio?

Indie Dj Set amb

Dj Hiperespacio

Sr Anderson

Maiki Walsh

 

Entrada anticipada concerts: 12 € + despeses gestió

Entrada a taquilla concerts: 15 €

 

Llocs de venda anticipada:

Es Gremi Cafè

www.esgremi.com

Discos Oh!

Beewi

Baba Discos (Inca i Manacor)

Rockhouse (Palma i Manacor)

UIB (cafeteria Ramón Llull)Sorteig d’entrades concert León Benavente

Anem de Concerts té 2 entrades individuals per als concerts a sortejar entre la gent que segueix la web anemdeconcerts.com. Si hi vols participar has de fer el següent:

1 – ser fan del facebook Anem de Concerts (has d’haver pitjat el botó m’agrada d’aquest) i/o haver fet la subscripció a la newsletter de la web.

2 – enviar-me la resposta a la següent pregunta via missatge privat de l’esmentat facebook o per correu electrònic a anemdeconcerts@gmail.com

La pregunta del concurs és que em diguis el nom de la cançó que obri l’Ep “Todos contra todos” de León Benavente.

Entraran en el sorteig les respostes correctes rebudes fins a les 22:00h del dijous 24 d’abril.

 1. abril 24th, 2014 at 22:31 | #1

  Han guanyat les 2 entrades individuals per al concert de Furioso + León Benavente a Es Gremi:

  Ruth O.

  José Maria P.

  Enhorabona!

  Gràcies a qui ha participat i sort per als propers sortejos!

 1. No trackbacks yet.
*

Current day month ye@r *

Ús de cookies

Anem de Concerts utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clicki l'enllaç per a major informació. plugin cookies