Home > Notícies Musicals, Sobre Concerts > Entrevista a Pedrito AnemdeConcerts al programa Fang i Distorsió
30 oct

Entrevista a Pedrito AnemdeConcerts al programa Fang i Distorsió

Publicat per
El programa musical de Ràdio Marratxí em va convidar a parlar de la web anemdeconcerts.com, dels Singloncerts i de la situació dels concerts a Mallorca.

El passat divendres 25oct13 vaig acompanyar a Tomeu Canyelles i Dani Calvo en el seu espai radiofònic que setmanalment condueixen a Ràdio Marratxí (92.9 FM i http://www.radiomarratxi.es/). Com cada divendres, de 17h a 20h fan vàries entrevistes a grups de l’illa i altres personatges relacionats amb la música que es fa aquí. Aquest mateix dia, Fang i Distorsió va comptar amb Goodfellows, presentant el seu quart disc “The Name of This Girls”i, a continuació, vaig entrar a la sala i parlar amb els presentadors uns 40 minuts, explicant els motius del naixement i les funcions de la web anemdeconcerts.com, així com dels Singloncerts i de la situació de la música en directe a Mallorca, entre altres coses.  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
*

Current day month ye@r *

Ús de cookies

Anem de Concerts utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clicki l'enllaç per a major informació. plugin cookies