Home > Notícies Musicals, Sobre Festius > Concerts i discjockeys per a la festa Fot el camp!
24 oct

Concerts i discjockeys per a la festa Fot el camp!

Publicat per
Aquesta festa per recaptar fons per a lluitar per l’absolució dels encausats de la Conselleria, començarà amb un sopar popular que donarà pas a varis concerts, amb Diarymade i Pujà Fasuà, entre d’altres.

Sa Factoria de So de Santa Maria acollirà aquest proper dissabte 26 d’octubre un esdeveniment solidari amb els 46 encausats per l’ocupació simbòlica de la Conselleria d’Educació, que s’enfronten a un judici en el qual els demanen fins a 6 mesos de presó. Amb diverses actuacions en directe i un sopar popular, volen aconseguir obrir les consciències i donar suport, tots plegats, a la causa.

Si hi vas entre les 21h i les 23h, tens l’opció de pagar una aportació de 3 euros, però si pagues 6 euros també podràs sopar del següent menú: “unes delicioses hamburgueses de seitàn casolanes a la planxa, un bocí de coca que pots triar entre varis tipus i beguda. Hi haurà l’opció d’afegir-hi formatge, el qual s’haurà de demanar a la mateixa taula del sopar”.

Durant el sopar actuarà el jove productor mallorquí Defled (www), amb la seva proposta d’electrònica.

Després de les 23h es cobrarà una entrada de 5 euros i començaran els concerts amb el següent ordre:

Xarxa: Grup guanyador de l’Esclat 2013 que els va dur a compartir cartell al Rebrot 2013 amb Orxata, Obrint Pas, Kop o At Versaris. Vénen per donar canya amb un rock mesclat amb ska.

Pujà Fasuà (www) Els manacorins autors d’un dels discs que lluiten per ser el millor del 2013 publicat per grups mallorquins, volen recuperar les cançons que el dissabte passat no varen poder toca a Tunnel, a causa de l’averia que va sofrir l’amplificador de na Natàlia, havent de cessar el concert en la seva recta final. Com sempre, tendran el públic als seus peus.

Diarymade (www) Després de la presentació oficial del seu disc de debut homònim, Diarymade es donaran a conèixer a la comarca d’Es Raiguer, oferint el seu directe potent i, a la vegada, fresc.

MID: sens dubte són el grup més dur d’aquesta festa, amb l’estil més hardcore d’entre tots.

Després continuaran els dj’s Loopstepwalker (www) i Martc (www)

   1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
*

Current day month ye@r *

Ús de cookies

Anem de Concerts utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clicki l'enllaç per a major informació. plugin cookies