Home > Notícies Musicals, Sobre Concerts > Nou concert a Mallorca de The Chameleons
12 jun

Nou concert a Mallorca de The Chameleons

Publicat per
El grup de Manchester actuarà al Teatre de Lloseta el 23 de novembre de 2012.

Un altre cop, la promotora Fonart ofereix al públic mallorquí un concert d’alta qualitat i especial interès. Com és habitual, l’escenari elegit és el Teatre de Lloseta, molt apreciat pels amants dels concerts a Mallorca.

 

The Chameleons tornarà a la nostra illa dotze anys després de la seva esplèndida actuació a Palma, que va ser el 4 de novembre del 2000 a la sala Sonotone.

Mark Burgess i John Lever (cantant i bateria fundadors del grup, respectivament) varen tornar reunir-se amb nous músics l’any 2009 i en aquests darrers mesos han actuat a Madrid i Barcelona. La darrera actuació va ser fa unes setmanes a l’escenari Ray Ban del Primavera Sound, demostrant el seu bon estat de forma.

En novembre vendran acompanyats de 3 guitarristes (sí, 3!) i un baix, el que fa preveure que es pot tractar d’un extasiant concert.

Aquest grup de la generació post-punk no va tenir el reconeixement massiu d’altres com The Cure o Echo & The Bunnymen. A pesar d’això, The Chameleons ha estat un grup de culte per a una gran majoria d’admiradors. De fet, a la major part dels seus concerts dels darrers anys han penjat el cartell d’entrades exhaurides.

A continuació pots escoltar aquesta selecció de temes del grup.

(si no la pots visualitzar des d’aquí, pots escoltar mitjançant aquest enllaç d’Spotify: http://open.spotify.com/user/casetanova/playlist/5w5c3vRN3nsHlhwhB13PtK)  1. Joanet
    juny 12th, 2012 at 20:39 | #1

    sense cap dubte es concert de l’any,quina bona noticia!!!!!

Comments are closed.

Ús de cookies

Anem de Concerts utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clicki l'enllaç per a major informació. plugin cookies