Home > Notícies Musicals, Sobre Concerts > Niños Mutantes a Binissalem dia 25-set-10
03 set

Niños Mutantes a Binissalem dia 25-set-10

Publicat per

La banda granadina Niños Mutantes actuarà el dissabte 25 de setembre a la XLVI Festa Des Vermar de Binissalem. Fa dos anys els convidats a aquesta festa varen ser Vetusta Morla, banda de l’escena independent nacional que presentava el seu primer disc amb un primer concert a Mallorca que va sorprendre al públic de la Plaça de l’Església de Binissalem. El 2009 va ser el torn per a una altra bona banda nacional que, si bé ja tenia més d’un treball publicat, era a priori desconeguda pel públic illenc. L’èxit de públic inquiet per la música independent obtingut a aquesta actuació de Nudozurdo, així com a la de Vetusta Morla, va tornar a situar al poble del vi dins el circuit musical indie. L’expectativa en torn a quin grup seria el protagonista d’enguany, que apuntava a qualque formació nacional emergent, ha estat ben superada amb la confirmació de Niños Mutantes. En aquesta ocasió, el consistori binissalemer ha optat per la qualitat dels andalusos, que ja són considerats veterans dins l’escena estatal després de més d’una dècada de crear bones cançons, amb el valor afegit d’haver acabat de publicar un excel·lent disc “Las Noches del Insomnio”(2010), el qual encara no han presentat al públic mallorquí. Amb inspirades lletres que ressalten sobre sòlides bases instrumentals, la banda liderada per Juan Alberto Martínez presumeix de tenir un estil definit amb el qual han atret una llarga llista de seguidors. Aquests saben que, en directe, les seves cançons adquireixen més dosi d’intensitat i contundència. Per això, sempre que venen a l’illa repeteixen assistència, junt amb nous admiradors interessats en descobrir bona música. La premsa especialitzada no deixa de fer ressò dels bons concerts oferits per aquesta banda de power-pop, que ha estat triomfadora a les darreres edicions dels festivals CreamPop, Low Cost i EcoPop, entre d’altres.

Un altre punt fort d’atracció de públic als seus concerts, és la tradició d’interpretar alguna versió peculiar que no deixa indiferent. Per mostra, el treball que enregistraren amb el nom de “Grandes Éxitos de Otros”(2007) que inclou versions de temes interpretats originalment per Depeche Mode, The Monkees, The Cure, The Zombies, Los Brincos, 091, Fangoria, Mecano, Roberto Carlos i Raphael. En pots escoltar el resultat a Spotify.

Pedrito

Anem de Concerts

Llista de Reproducció Spotify: Niños Mutantes – Las Noches De Insomnio

Llista de Reproducció Spotify: Niños Mutantes – Grandes Éxitos De Otros

 1. Rumbo
  setembre 3rd, 2010 at 01:51 | #1

  Amb aquesta carta de presentació s’han multiplicat ses ganes, brutal!!

 2. Joan
  setembre 3rd, 2010 at 21:37 | #2

  Sense cap dutbe per mi esteim davant un dels concerts de l`any,m`encanten els niños mutantes i el seu directe es collonut,aixi q dia 25 tenim tots una cita a Binissalem q no podem fallar

 3. César
  setembre 8th, 2010 at 09:56 | #3

  jo personalment es gran encert el veig amb Vetusta, Nudozurdo deixa molt que desitjar trob, esperem que Niños Mutantes donin el nivell!! visca sa vermada i visca Binissalem!!

 4. Rumbo
  setembre 9th, 2010 at 12:14 | #4

  Qüestió de gusts César, per jo Nudozurdo són els que més m’agraden dels tres!jeje I Niños Mutantes ja duen uns anys en això de sa música, podem esperar un gran concert!!

 5. Joan
  setembre 17th, 2010 at 17:45 | #5

  He tengut oportunitat de veure en diverses ocasions tant a vetusta morla com a niños mutantes,a nudozurdo en vaig quedar amb les ganes de veurer-los,i moltes,pq per mi van ser el descobriment de l`any passat encara q ja fa un parell d`any q roden.El q puc asegurar es q Niños Mutantes sera un concertarro,aixi q Cesar,no pasis pena,jejejeje,ja veuras com q anira be ;)

 6. César
  setembre 30th, 2010 at 21:15 | #6

  Concertarro sense cap dubte, no ho trobau?

 7. setembre 30th, 2010 at 22:17 | #7

  El repertori molt ben triat. La versió acústica de La Voz molt encertada. Com es nota quan tens un bon grup tocant en directe, et posa la carn de gallina!

Comments are closed.

Ús de cookies

Anem de Concerts utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clicki l'enllaç per a major informació. plugin cookies