Home > Notícies Musicals, Sobre Festius > Moscari Solidari 2010 aquest dissabte 4-set-10
15 ago

Moscari Solidari 2010 aquest dissabte 4-set-10

Publicat per

 

Cartell Moscari Solidari 2010Al Poliesportiu de Moscari es tornarà a celebrar el festiu Moscari Solidari, a benefici de Donants de Sang de Mallorca (donants de sang de Moscari) i C.P. S’Olivar de Moscari.

A l’apartat corresponent al rock, figura com a cap de cartell la banda gallega Triángulo de Amor Bizarro, que prengueren el nom de la cançó Bizarre Love Triangle del grup britànic New Order.

Acaben de publicar el disc “Año Santo”(2010) amb Mushroom Pillow. Si el seu debut ja va ser molt ben rebut, amb un estil musical que va omplir un buit a l’escena nacional el 2007, aquest treball que manté la temàtica de les seves lletres obsessives i hipnòtiques en castellà, un so punk amb distorsió guitarrera, un baix contundent i combinació d’altres instruments que fan que cada segon de música escoltat demostrin la seva maduresa de forma convincent, fa pensar que ha arribat el moment de la seva consolidació. Quan al seu directe, només fa falta demanar què els hi va parèixer als assistents al FIB’10, que pogueren veure com tenen un estil propi i únic amb influències del Columpio Asesino i Surfin’ Bichos per part de l’escena musical nacional, així com de Jesus & Mary in Chain i My Bloody Valentine si miram al panorama estranger.

Completen aquest apartat de rock els illencs i amics de la fusió flamenc/rock Los Primos. Els Diabólico amb el seu rock de ritmes alegres però, així mateix, durs: guitarres al més pur estil de les bandes americanes dels anys 70, mesclades amb notes de punk i metal. Ells mateixos defineixen el seu estil com “rock abokajárrico”. I The Thunders, jove formació de Binissalem que, després de la molt aplaudida actuació al Rebentat Musical 2010, tenen tota la qualitat i actitud necessària per escalfar la nit amb el seu rock guitarrer amb influències dels setanta però dotat d’un aire d’actualitat que concorda amb la joventut dels seus components.

Quan a la secció d’electrònica, el live dels italians Franz & Shape (Relish/Turbo Rec/Citizen) caracteritzat pel seu potent directe de pura música electrònica amb el seu particular estil analògic, serà la representació internacional que encapçalarà les actuacions dels locals Jordà i Senoidal.

Ja pots marcar a la teva agenda que el dissabte 4 de setembre, a partir de les 23 h i fins a les 6 h del matí, tendràs un esdeveniment que no et pos perdre baix cap concepte: el Moscari Festival 2010!!!

Pedrito

Anem de Concerts

  

Vols confirmar l’assistència a l’esdeveniment del Facebook? Anar-hi

 

Llista de reproducció Myspace Moscari Solidari 2010

Video Triángulo de Amor Bizarro – FIB 2010, De la monarquía a la criptocracia

Moscari Solidari al myspace

 1. Joan
  setembre 3rd, 2010 at 21:44 | #1

  Bons de collons els amics de Triangulo de amor bizarro,el sau darrer treball,año santo es simplement espectacular,tenen un inici de dics q escarrufa,contundencia,potencia.Crec q dema Moscari s`enfonçara!!!!!!!!

 2. Joan
  setembre 7th, 2010 at 23:29 | #2

  Bonissim el concert dels TAB a Moscari,encara q no el vaig poder veure tot…..canyers,canyers

 3. Ale
  setembre 7th, 2010 at 23:35 | #3

  TAB geniales!! Me sorprendieron mucho ya que no conocía mucho su música pero si vuelven por Mallorca repetiré seguro!

 4. Rumbo
  setembre 9th, 2010 at 12:09 | #4

  Jo crec que ens varen sorprendre a tots els que no els haviem vist mai. Quanta potència damunt l’escenari!! Varen estar genials i el so també molt bé. Enhorabona al Moscari, l’any que ve més!!!

 5. Joan
  setembre 17th, 2010 at 17:48 | #5

  El bateria bo de collons,quines osties q li pegaba als tambors,jejeje.Esper q tornin ben aviat x sa nostre terra,en vaig quedar amb ganes de mes

Comments are closed.

Ús de cookies

Anem de Concerts utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clicki l'enllaç per a major informació. plugin cookies